Akarungi K'ebyeshongoro Omu Mituurire Y'abanyankore. - Ainembabazi, Cosiranta (Kabale University, 2024)
Ebi mpandiikire omu kucondooza oku nibyoreeka akarungi k'ebyeshongoro omu mituurire y'Abanyankore kandi okucondooza oku kugyendereire kworeka akarungi nainga emigasho y'ebyeshongoro omu mituurire y' Abanyankore.