BOBCATSSS 2013’ün Ardından... - Zehra Taşkın; Tolga Çakmak; Güleda Doğan (Türk Kütüphaneciliği)
Bu yazıda, 23-25 Ocak 2013 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ile Danimarka Kraliyet Kütüphanecilik ve Bilgibilim Okulu tarafından gerçekleştirilen BOBCATSSS 2013 Konferansının ardından izlenimler sunulmaktadır. BOBCATSSS Konferanslarını 1993 yılından bu yana kütüphanecilik okulları ortaklaşa düzenlemektedirler. BOBCATSSS 2014 Konferansı İspanya’dan Bar- celona Üniversitesi ve İsveç ’ten Borâs Üniversitesinin işbirliği ile 29-31 Ocak 2014 tarihlerinde Barce- lona’da gerçekleştirilecektir