IV Jornada de Dret del Treball i de la Seguretat Social - Ignasi Beltran de Heredia Ruiz (IDP)
La responsabilitat empresarial per l'extinció del contracte de treball constitueix un dels elements nuclears de la regulació de les relacions laborals i, per tant, ocupa una posició preeminent en els debats sobre la política d'ocupació. Els (infructuosos) intents per combatre l'accentuada (i patològica) dualitat del mercat de treball i la necessitat d'aconseguir una ocupació de qualitat han sotmès aquesta qüestió a un estat de revisió permanent.