رنگ موهای دائمی، فرمولاسیون، سازوکار عملکرد آن و واکنش‌های جایگزین - فضه آریانسب; سید حمید سلیمی; علیرضا بنازاده (مطالعات در دنیای رنگ)
امروزه رنگ‌ موهای شیمیایی متنوعی با طیف وسیعی از رنگ‌ها به بازار عرضه شده‌اند که جای رنگ‌های طبیعی را گرفته‌اند. این رنگ‌ها در انواع موقتی، نیمه دائمی و دائمی موجود می‌باشند. در این میان، رنگ موهای دائمی از محبوبیّت خاصی برخوردار هستند. این رنگ موها شامل مولکول‌های کوچک بی‌رنگی هستند که به داخل ساقه مو نفوذ می‌کنند و پس از انجام یک سری واکنش‌های شیمیایی، مولکول‌های رنگ بزرگی را به وجود می‌آورند که به دلیل اندازه بزرگشان در داخل ساختار مو به دام می‌افتند. در این مقاله پس از نگاهی گذرا به این نوع رنگ موها، ترکیبات تشکیل دهنده آنها و واکنش‌هایی که این ترکیبات در آنها شرکت می‌کنند، برخی از پیشرفت‌های علمی جدید در این زمینه را مورد بررسی قرار خواهیم داد.