A terrorizmus és az iszlám - István Sárkány (Belügyi Szemle)
A szerző a magyar nemzetbiztonsági stratégiát elemezve azt vizsgálja, hogyan lehet a muszlim vallást bűnüldözési szempontból megközelíteni.