Upadłość i restrukturyzacja kredytobiorcy lub banku przy umowach o kredyt frankowy, red. A. Hrycaj, T. Szanciło, Wolters Kluwer, Warszawa 2024, ss. 476 - Joanna Waga (Studia Prawnicze KUL)
Recenzja książki: "Upadłość i restrukturyzacja kredytobiorcy lub banku przy umowach o kredyt frankowy", red. A. Hrycaj, T. Szanciło, Wolters Kluwer, Warszawa 2024, ss. 476.