Change the View on Arthur C. Danto - Michal Šedík (ESPES)
A book review of Lojdová, Š. (2024) Změnit svět uměním. Definice umění Arthura C. Danta a emocionální zkušenost publika. Praha: Karolinum. ISBN 978-80-246-5799-8.