ЗУ «Про застосування англійської мови в Україні»: юридичні наслідки прийняття для суб’єктів освітнього процесу - O. V. Pavlusenko (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Освіта – один з основоположних факторів розвитку та розширення можливостей громадян у всьому світі. Освіта надає можливість отримати знання, інформацію, формує почуття самоповаги і впевненості в собі, допомагає в реалізації власного потенціалу. Забезпечення права на освіту гарантується Конституцією України, як основним законом та захищається державою. Освічена нація – це сильна держава та запорука успіху цілої країни.