Mental Abilities of Men and Women in the Aspect of hhe Theory of Sociobiological Essentialism Ментальность мужчин и женщин в аспекте теории социобиологического эссенциализма Ментальність чоловіків і жінок в аспекті теорії соціобіологічного есенціалізму - T. A. Kuptsova (Antropologìčnì Vimìri Fìlosofsʹkih Doslìdžen')
Some theories of sociobiological essentialism concerning mental abilities of men and women, the ways of overcoming gender essentialism in education are considered in the article. Рассматриваются некоторые проблемы социобиологического эссенциализма в отношении ментальности мужчин и женщин, пути преодоления гендерного эссенциализма в образовании. Розглядаються деякі теорії соціобіологічного есенціалізму по відношенню до ментальності чоловіків і жінок, шляхи подолання гендерного есенціалізму в освіті.