Alan Gamlen, Beşerî Jeopolitik, Devletler, Göçmenler ve Diaspora Kurumlarının Yükselişi, (B.A. Evranos, Çev.), GAV Perspektif Yayınları, 2022, 356 s. - Bauyrzhan Zhumadılla (Journal of Migration and Political Studies)
Bu yazı, Alan Gamlen'in 'Beşeri Jeopolitik, Devletler, Göçmenler ve Diaspora Kurumlarının Yükselişi' kitabını incelemiştir.