Забезпечення подання струму до одного кінця троса при різних параметрах вантового каната - Ivan Belmas; Olena Bilous; Hanna Tansura; Angelina Shvachka (Mechanics and Advanced Technologies)
Проблематика Системи структурного моніторингу тросів широко використовуються для діагностування стану вантових мостів. Відомі методи неруйнівного контролю напруженого стану не можуть у ряді випадків досить повно бути використані, або їх використання важке та економічно не доцільно чи неефективно.