Аналіз сучасних маркерів спонтанних передчасних пологів - E.V. Petrenko; Yu.O. Dubossarska (Український журнал Здоров'я жінки)
Передчасні пологи (ПП) є вагомою проблемою сучасного акушерства і основною причиною захворюваності та смертності серед новонароджених у всьому світі.