„Dług śmiertelności wypłacić potrzeba”. Wybór testamentów mieszczan krakowskich z XVII-XVIII wieku, opr. Ewa Danowska, 2011 - Łukasz Gołaszewski (Czasopismo Prawno-Historyczne)
„Dług śmiertelności wypłacić potrzeba”. Wybór testamentów mieszczan krakowskich z XVII-XVIII wieku, opr. Ewa Danowska, 2011