Charles Tilly, Demokracja, 2008 - Przemysław Krzywoszyński (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Charles Tilly, Demokracja, przeł. Michał Szczubiałek, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2008, 284 ss.