On Orographical Lexis in the Microtoponymy of Western Bulgaria - Emiliya Pernishka (Zeszyty Cyrylo-Metodiańskie)
A review of: Dancheva, Nadezhda. Orographical Lexis in the Microtoponymy of Western Bulgaria. Sofia: Prof. Marin Drinov BAS Press, 2020. ISBN: 978-619-245-089-2, 164 pp. [Original title in Bulgarian: Данчева, Надежда. Орографската лексика в микротопонимията от Западна България. София: АИ Проф. Марин Дринов, 2020.] Original title in Bulgarian: За орографската лексика в микротопонимията от Западна България