An Evaluation on “Mufessir Tahir ibn Ashur's Opinions on Tafsir Science” - Hatice Bektaş (İslam Tetkikleri Dergisi)
Yakup Yüksel. Müfessir Tâhir b. Âşur’un Tefsir İlmine Dair Görüşleri. Ankara: İlâhiyât Yayınları, 1. Baskı, Temmuz 2020, 250 s. (ISBN: 978-625-7992-76-3)