Особливості системи інформаційного забезпечення Державної фіскальної служби України - O. S. Vazhynskyi (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Охарактеризовано систему інформаційного забезпечення органів Державної фіскальної служби України та розглянуто підходи до побудови відповідних систем інших країн світу. Надано пропозиції щодо вдосконалення інформаційної системи Державної фіскальної служби України, що дозволить підвищити ефективність роботи фіскальних органів за критерієм часу відпрацювання й обробки інформації.