Bir Peygamber Olarak Hz. İbrahim’in Dualarındaki Tasavvufî ve Psikolojik Temalar - Esma Sayın (Türkiye Din Eğitimi Araştırmaları Dergisi)
BİR PEYGAMBER OLARAK HZ. İBRAHİM’İN DUALARINDAKİ TASAVVUFÎ VE PSİKOLOJİK TEMALAR