Сортовипробувальна мережа Івано-Франківщини: історичні витоки та етапи формування - С.І. Мельник; В.Г. Ситник; Б. М. Макарчук; А.І. Бойко; А.В. Семисал; А.І Сидорчук; В.І. Паньків (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Дослідити історичні витоки та етапи формування сортовипробувальної мережі Івано-Франківської області, де розташована одна з філій Українського інституту експертизи сортів рослин.