Architecture in Words - Ivan Mileković (Etnoantropološki Problemi)
Ćipranić, Miloš. 2022. Opisi arhitektonskih objekata u antici, (Descriptions of architectural objects in antiquity), Beograd: Orionart i IFDT, 247 strana