Pohled na společnost prostřednictvím společenských konstruktů ne/způsobilosti a hendikepu. (Kolářová, K. (eds.) Jinakost – postižení – kritika) - Romana Volejníčková (Gender a Výzkum)
Book review of Kolářová, Kateřina (ed.). 2012. Jinakost – postižení – kritika. Společenské konstrukty nezpůsobilosti a hendikepu. Antologie textů z oboru disability studies. Praha: SLON.