Вплив стерилізуючих агентів, регуляторів росту, вуглеводів і гелюючих агентів на регенерацію повноцінних рослин хмелю при мікроклональному розмноженні* - А. О. Глибовець; С. О. Лашук; Л. М. Мазурець (Plant Varieties Studying and Protection)
Розглянуто питання розроблення технологій клонального мікророзмноження на безвірусній основі цінних і перспективних гірких сортів хмелю та вивчення морфогенетичних потенціалів різних клітин, тканин та органів хмелю в умовах культури in vitro.