Порівняльно-правовий метод дослідження: нова роль в умовах глобалізації - V. V. Kopcha; V. V. Lemak (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено порівняльно-правовий метод в умовах глобалізації. Звернено увагу на нові ознаки сучасного світу, коли інтернет та інші фактори роблять його взаємопов’язаним, але при цьому різним. Проаналізовано методику застосування порівняльно-правового методу, а також фактори, які зумовлюють зростання його ролі. Окремо показано використання порівняльно-правового методу у практиці Європейського суду з прав людини.