A VALUE OF LANGUAGE IS IN PROVIDING OF QUALITY OF EDUCATION ПРОБЛЕМА ЯЗЫКА И КАЧЕСТВО ОБРАЗОВАНИЯ ПРОБЛЕМА МОВИ ТА ЯКОСТІ ОСВІТИ - O. V. Romanuk (Antropologìčnì Vimìri Fìlosofsʹkih Doslìdžen')
The article is devoted to research of influence of professional language of teacher on quality educationally-educate process in higher medical establishments by an answer for a question that
and as a teacher talks but whether can teach the methods of verbal persuasion so of necessity in doctor-patient relationships. Рассматривается вопрос влияния профессионального языка преподавателя на качество образовательно-воспитательного процесса в медицинских вузах путём ответа на вопросы «что и как говорит преподаватель» и «может ли он научить методам словесного убеждения, необходимым во врачебной практике». Стаття присвячена дослідженню впливу професійної мови викладача на якість освітньо-виховного процесу у вищих медичних закладах шляхом відповіді на питання «що і як
говорить викладач» та «чи може він навчити методам словесного переконання, необхідним у відносинах лікар-пацієнт».