Poticanje čitanja u krugu obitelji putem programa „Vrećica pričalica“ Knjižnice „Nikola Zrinski“ Čakovec - Dina Kraljić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Cilj je rada na primjeru iz prakse prikazati kako poticanje čitanja u krugu obitelji putem programa „Vrećica pričalica“ koji se provodi u Knjižnici „Nikola Zrinski“ Čakovec, utječe na razvoj čitateljskih navika roditelja i djece predškolske dobi. Usto, nastojalo se utvrditi i njihove čitateljske navike i mogućnosti poboljšanja ili preoblikovanja postojećeg programa poticanja obiteljskog čitanja.