ЗАБЕЗПЕЧЕНІСТЬ РЕГІОНУ ОСНОВНИМИ ЗАСОБАМИ, ТЕНДЕНЦІЇ І ПРОБЛЕМИ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ - N.I. Goryachyh; T.G. Savchenko; I.M. Semenenko (Економіка та право)
По основним галузям Луганської області проаналізовано стан забезпеченості основними фондами. Визначено основні тенденції і проблеми, які пов’язані з їх використанням. Запропоновано основні напрями для вирішення існуючих проблем.