Фірмовий стиль кафе «Ангкор бар» - I. B. Abbasov; V. V. Grivtsov; E. D. Moiseeva (теорія та практика дизайну)
Робота присвячена розробці рекламно-графічного комплексу для тематичного кафе «Ангкор бар». Проведено порівняльний аналіз кафе - конкурентів, створено композиційне рішення логотипу. Розглянуто основні етапи розробки атрибутів фірмового стилю, обговорені питання установки зовнішньої реклами в міському середовищі.