A szabad akarat kortárs libertariánus elméletei - László Bernáth (Elpis)
Ebben a tanulmányban a szabad akarat kortárs libertariánus elméleteinek főbb vonásait foglalom össze. Feltérképezem három legismertebb válfajának, az esemény-oksági libertarianizmusnak, az ágens-oksági libertarianizmusnak és a nem-oksági libertarianizmusnak legfontosabb erősségeit és gyengeségeit.