Bilgi İsteminin Giderilmesinde Bilgi Tüketilir mi, Kullanılır mı? - Ekrem Uzunosmanoğlu (Türk Kütüphaneciliği)
Makalede bilginin tüketilebilecek bir kaynak olup olmadığı sorusuna nesnel ve soyut anlamda yanıt aranmaktadır.