رتبه‌بندی معیارهای تاثیرگذار بر خدمات زنجیره تامین بشردوستانه بر پایه پلتفرم های بلکچین با استفاده از روش‌های تصمیم‌گیری چندمعیاره - احسان ایزدی; مهرداد نیکبخت; محمدرضا فیلی زاد; آرش شاهین (مدیریت مهندسی و رایانش نرم)
در این زنجیره مواردی از جمله عدم دسترسی به اطلاعات به‌هنگام، عدم قابلیت ردیابی موجودی و اطلاعات و هماهنگ اندک میان بازگیران زنجیره، هماهنگی بیشتر میان جریان مواد، اطلاعات مالی بکارگیری این فناوری ها را ضروری کرده است. پژوهش فعلی در پی پر کردن شکاف تحقیقاتی به بررسی معیارهای تاثیرگذاری بر خدمات زنجیره تامین بشر دوستانه بر پلتفرم بلاکچین انجام شده است. همچنین در این تحقیق، بعد از تهیه فهرستی از معیارهای تاثیرگذار بر خدمات زنجیره تامین بشر دوستانه بر اساس بلاکچین، رویکرد دیتمل را برای ترسیم دیاگرام علت و معلولی میان معیارهای تاثیر گذار مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس دیاگرام علت و معلولی، معیارهایی از جمله هزینه زنجیره تامین امدادی، مدت‌زمان تحویل و قابلیت رهگیری، در گروه معیارهای علت و معیارهایی از جمله سطح اعتمادسازی، نرخ تقاضا، نرخ همکاری میان بازیگران زنجیره تامین، نرخ فریب در عملیات در گروه معیارهای معلول دسته بندی شدند.