ارزشيابي تأثير برنامه آموزشی بر آگاهی، نگرش، و قصدهای رفتاری دانش آموزان دبیرستانهای پسرانه شهر بوانات استان فارس درخصوص ایدز: يك مطالعه مداخله اي - Mohtasham Ghaffari; Ruhollah Jamali; Sakineh Rakhshanderu; AhmadAli Eslami (بهداشت در عرصه)
مقدمه: از آنجا که بیماری ها منتقله از راه جنسی اغلب از طریق رفتارهای قابل اجتناب و تغییرپذیر کسب می شوند آموزش راهکاری موثر جهت پیشگیری از موارد جدید ابتلا محسوب می گردد. این مطالعه با هدف تعیین تاثیر مداخله آموزشی بر آگاهی، نگرش و قصدهای رفتاری دانش آموزان دبیرستان های پسرانه شهر بوانات درخصوص Hiv/AIDS در سال 1389 انجام گردیده است.