Теоретико-методологічні основи менеджменту знань: імплементація у бібліотечну діяльність - Богдан Мирошник (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Мета статті – узагальнити теоретико-методологічні основи управління  знаннями та виявити особливості їх імплементації в бібліотечну діяльність на прикладі наукових бібліотек України. У дослідженні акцентовано увагу на ролі наукових бібліотек, зокрема Національної бібліотеки ім. В. І. Вернадського та Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського, у формуванні ефективних практик управління знаннями в умовах цифровізації суспільства.