Використання структури природних форм в об'єктах біодизайну - I. O. Kuznetsova; V. L. Zakharchuk (теорія та практика дизайну)
Розглядаються можливості використання результатів дослідження структури природних форм, структурного методу проектування дизайн-об’єктів, визначається перелік основних структурних форм та їх вплив на процес проектування приміщень та предметного наповнення.