Ev Okulu Uygulaması:Amerika Bileşik Devletleri Örneği Homeschooling - İnayet Aydın; Zeki Pehlivan (Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dergisi)
Bu makalenin temel amact alternatif bir ežitim yaklastmt olarak Amerika Birle§ik Devletlerinde çok yaygtn Olan "ev Okulu uygulamastm 't incelemektir. Ev okulu uygulaması çok genel olarak, çocuklartn Okul yerine evde formal ežitimlerinin gerçekle§tirilmesi olarak tammlanmaktadtr.