Накопичення післяжнивних решток у ґрунті в короткоротаційних сівозмінах - М. В. ВОЙТОВИК (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво)
Досліджено вплив короткоротаційних сівозмін і систем удобрення на нагромадження органічних речовин орного шару чорнозему типового глибокого малогумусного.