ОНОВЛЕННЯ УЧНІВСТВА В СУЧАСНІЙ ЄВАНГЕЛЬСЬКІЙ СПІЛЬНОТІ ЯК ПОВЕРНЕННЯ ДО НОВОЗАВІТНОГО ІДЕАЛУ - Vitalii STANKEVYCH (Богословські роздуми: Східноєвропейський журнал богословʼя)
Оновлення учнівства в сучасній євангельській спільноті як повернення до новозавітного ідеалу