پراکنش‌گر‌های پلیمری در صنایع رنگ و پوشش - فاطمه مهر علی; فرهود نجفی; بهزاد شیرکوند هداوند (مطالعات در دنیای رنگ)
برای کاهش گرانروی و افزایش سیالیت پراکندگی‌های بسیار غلیظ، باید از تجمع ذرات جامد جلوگیری شود و توده‌های موجود باید به وسیله‌ی افزایش پراکنش‌گرها شکسته شوند. علاوه ‌براین پراکنش‌گرها برای صرفه‌جویی در انرژی استفاده می‌شوند، به وسیله‌ی افزایش سیالیت و قابلیت پراکندگی در فرآیند آسیاب برای تهیه‌ی ذرات ریز با اندازه توزیع متفاوت، که یک عامل مهم برای تصمیم‌گیری مکان استفاده از این ذرات است. عموما پلیمرها به دلیل مقاومت حرارتی خوب، ویژگی‌های ساختاری و توانایی آنها برای تولید یک پراکندگی پایدار، به عنوان پراکنش‌گرها در پراکندگی مواد معدنی و فرآیند آسیاب، تولید شده‌اند. در این مقاله سعی کردیم تا مروری اجمالی بر ماهیت، ساختار و نحوه عملکرد پراکنش‌گرهای پلیمری داشته باشیم.