El Parque Estatal Cerro de la Tortuga como reservorio de la herpetofauna en la región centro-sur del estado de Morelos - E. A. Chávez-Ramírez; I. López-Cortes; C. D. Jiménez-Piedragil (Arxius de Miscel-lània Zoològica)
El Parc Estatal Cerro de la Tortuga com a reservori d'herpetofauna a la regió centre-sud de l'estat de Morelos