Kitap Tanıtımı: Tefsîru Âyeti “Zahera’l-Fesâdu fi’l-Berri ve’l-Bahr” - Burhan Baltacı (Dini Araştırmalar)

(untitled)
Saraybosna Gazi Hüsrev Kütüphanesi El Yazmasıeserler 3655/2 nu.da vr. 51b-54a’dakayıtlı Yazma Ayet Tefsiri isimli eser Rum suresi 30/41. ayetin tefsiridir.