Пошук альтернативних оціночних критеріїв діяльності правоохоронних органів у боротьбі зі злочинністю - V. А. Burzhynsky; F. A. Kirilenko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено проблеми використання та здійснено пошук оціночних критеріїв діяльності органів внутрішніх справ при розслідуванні та розкритті злочинів у різні періоди розвитку української держави. На підставі наявних статистичних показників за період 1960–2015 років здійснено спробу виявити наявні проблеми в діяльності органів поліції у цьому напрямку. Робота містить системно-структурний аналіз показників розкриття злочинів та критерії оцінки роботи органів поліції окремих країн.