"SIC CREATOR HOMO QUERENS" eller Fangeopposisjon og betjentmotstand: To kritiske faktorer i utviklingen av fengselsvesenet - Ragnar Kristoffersen (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.