ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ НАГЛЯДУ В КОНТЕКСТІ РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ БАНКІВ - Сергій Мамедов (Соціально-економічні відносини в цифровому суспільстві)
Досліджено значення і роль фінансового нагляду в забезпеченні стійкості банків та запобіганні кризовим явищам у банківській сфері, розглянуто основні моделі наглядових систем за фінансовою сферою, а також напрями вдосконалення нагляду за діяльністю банків у контексті реструктуризаційних процесів.