Безпечність токолітичної терапії в різних гестаційних термінах - S.S. Leush; D.О. Govsіeіev; O.S. Zahorodnia (Український журнал Здоров'я жінки)
Для токолітичної терапії найчастіше застосовують відомі своїми побічними діями гексопреналін і ніфедипін. Тривалість використання та взаємодія з іншими препаратами потребують подальшого вивчення.