ПРО РОЗМЕЖУВАННЯ ГОСПОДАРСЬКИХ ТА АДМІНІСТРАТИВНИХ ВІДНОСИН - O.P. Vikhrov (Економіка та право)
Господарські (переважно організаційно-господарські) відносин характеризуються в аспекті їх відмежування від адміністративних відносин відповідно до критеріїв, встановлених Господарським кодексом України. Розглядаються окремі групи відносин, що є предметом спішного регулювання господарського та адміністративного права.