A szakértői összeférhetetlenségről - Dávid Petrétei (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt a magyar büntetőeljárási törvény 2007. évi módosításának történetéről és alkalmazásáról, különösen a szakértőkre vonatkozó rendelkezésről és arról, hogy ez hogyan akadályozza a rendőrség bevonását.