Раціональна антибіотикотерапія при інфекціях дихальних шляхів у дітей: сучасні рекомендації - O.O. Rechkina (Сучасна педіатрія: Україна)
Захворювання респіраторного тракту зберігають свою актуальність у педіатрії.