Saraybosna Gazi Hüsrev Bey Kütüphanesi 1206/1 Nu.da Kayıtlı En’am 6/158. Ayetin Tefsiri El Yazması Eser - Burhan Baltacı (Dini Araştırmalar)

(untitled)
Bu çalışmamızda Saraybosna Gazi Hüsrev Bey Kütüphanesinde bulunan 1206/1 nu.da kayıtlı En’am 6/158. ayeti tefsiri olan el yazması eser ele alınarak değerlendirilmektedir.