DIE REIS GAAN INWAARTS- DIE KUNS VAN STERWE IN KREATIEWE WERKE VAN KAREL SCHOEMAN - Ferdi Kruger (Acta Theologica)
WEPENER, C. (Bloemfontein: SUN MeDIA, 2017). 233 pp., Prys: R325 (druk), R260 (digitaal), ISBN 978-1-928355-14-4 (druk), ISBN 978-1-928355-15-1 (digitaal)