Вплив удобрення на продуктивність та ботаніко-господарський склад сіяних лучних агроценозів - Т. І. МАРЦІНКО (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво)
Наведено результати дослідження щодо впливу мінерального удобрення на врожайність та формування ботанічного складу сіяного лучного фітоценозу сінокісного призначення.