Gazete Haber Başlıklarını İnceleme Denemesi - Deniz Zeyrek (Dilbilim Araştırmaları Dergisi)
Bu yazının iki ana amacı var. İlki, söylem çözümlemesinin gazete metinlerinin anlaşılmasına nasıl bir katkı sağladığını araştırmak, İkincisi, Türkçe'nin gazete başlıklarında okuru bilgilendirmek ve yönlendirmek için nasıl kullanıldığını anlamaya çalışmak.